Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture de myrtilles
- 200 g de myrtilles
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- beurre doux, pour le moule
La base de biscuits
- 40 g de beurre doux et mou
- 200 g de biscuits secs
La crème mascarpone
- 500 g de mascarpone
- 380 g de lait concentré sucré
- 70 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1989.9 kJ / 475.6 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Cheesecake framboises
5h
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 godz. 45 min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 godz.