Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
TM6 TM5 TM31

Cheesecake à la myrtille et au mascarpone

4.0 (111 ocen)

Składniki

La garniture de myrtilles

  • 200 g de myrtilles
  • 25 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
  • beurre doux, pour le moule

La base de biscuits

  • 40 g de beurre doux et mou
  • 200 g de biscuits secs

La crème mascarpone

  • 500 g de mascarpone
  • 380 g de lait concentré sucré
  • 70 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1989.9 kJ / 475.6 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
41.9 g
Tłuszcz
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy