Chocolat chaud à la noisette

Chocolat chaud à la noisette

3.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 tasses

Składniki

  • 300 g de noisettes
  • 1000 g d'eau et un peu pour tremper
  • 300 g de chocolat noir détaillé en petits morceaux ou en pistoles
  • 50 g de sirop d'agave
  • 50 - 100 g de mini-guimauves

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tasse

Białko 10 g
Kalorie 2076 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...