Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de noisettes
- 1000 g d'eau, et un peu pour tremper
- 300 g de chocolat noir, détaillé en petits morceaux ou en pistoles
- 50 g de sirop d'agave
- 50 - 100 g de mini-guimauves
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 2076 kJ / 500 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud onctueux
15 Min
Chocolat viennois
20 Min
Chocolat chaud
10min
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15 Min
Chocolat blanc chaud
15 Min
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1 Std. 30 Min
Mug cake à la pâte à tartiner chocolat-noisette
20 Min
Chocolat chaud
10min
Chocolat au riz soufflé
1h 20min
Chocolat hot brandy
15 Min
Crêpes sans œuf
35min
Mug cake au chocolat
20 Min