Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Chapata con masa madre
17óra
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Masa madre de centeno
96h 20min