Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan de yogur (larga fermentación)
16u. 10min
Pan para hamburguesa
3sa 20 dk
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17u.
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.