Medias lunas de vainilla y avellanas

Medias lunas de vainilla y avellanas

4.8 73 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
60 unidades

Składniki

  • 100 g de avellanas
  • 280 g de harina
  • 80 g de azúcar
  • 25 g de azúcar vainillado
    25 g de azúcar de vainilla casero
  • 2 yemas de huevo
  • 200 g de mantequilla fría cortada en trozos
  • 50 g de azúcar glas para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 64 kcal / 268 kJ
Białko 0.82 g
Tłuszcz 4.08 g
Węglowodany 6.05 g
Błonnik 0.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...