Pastas de almendra sin gluten

Pastas de almendra sin gluten

4.9 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
30 unidades

Składniki

Masa
  • 160 g de harina sin gluten Schär® Mix B
  • 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
  • 100 g de azúcar moreno
  • 50 g de almendra molida casera (o consultar lista FACE)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 huevo
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
Decoración
  • 1 clara de huevo
  • 70 g de almendras laminadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 1.89 g
Kalorie 424 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 6.64 g
Błonnik 0.67 g
Węglowodany 8.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...