Pastas de almendra sin gluten

Pastas de almendra sin gluten

4.9 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
30 unidades

Składniki

Masa
  • de harina sin gluten Schär® Mix B
    160 g
  • de fécula de maíz certificada sin gluten
    50 g
  • de azúcar moreno
    100 g
  • de almendra molida casera (o consultar lista FACE)
    50 g
  • de sal
    1 pellizco
  • huevo
    1
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    150 g
  • de vainilla líquida
    1 cucharadita
Decoración
  • clara de huevo
    1
  • de almendras laminadas
    70 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 101 kcal / 424 kJ
Białko 1.89 g
Tłuszcz 6.64 g
Węglowodany 8.53 g
Błonnik 0.67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...