Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
lub 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Białko
- 50.6 g
- Węglowodany
- 44.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Hamburguesa clásica
30 min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1h 10 min
Hamburguesa Big Kahuna (Pulp Fiction)
50 Min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Pan con queso y peperoni
1 godz. 30 min
Hot dog de pescado y marisco
2h 20 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Dumplings rellenos de carne a la plancha
1 godz. 30 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Arroz frito con ternera - China
50 Min