Fondue de queso manchego y cebolletas

Fondue de queso manchego y cebolletas

4.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 raciones

Składniki

  • 250 g de queso emmental en dados de 2 cm
  • 250 g de queso manchego en dados de 2 cm
  • 300 g de cebolletas en cuartos
  • 800 g de agua
  • 250 g de mayonesa
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 500 - 600 g verduras variadas (zanahorias, tallos de apio, endibias, champiñones, coliflor, tomatitos, etc.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 15.4 g
Kalorie 1748 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...