![Fondue de queso manchego y cebolletas Fondue de queso manchego y cebolletas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97C83CE3-0F7D-4028-ACBB-89FCA317AE2C/Derivates/42cfdc78-b24b-4493-b1d2-49e89a51f5cb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de queso emmental en dados de 2 cm
- 250 g de queso manchego en dados de 2 cm
- 300 g de cebolletas en cuartos
- 800 g de agua
- 250 g de mayonesa
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de verduras variadas (zanahorias, tallos de apio, endibias, champiñones, coliflor, tomatitos, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1748 kJ / 418 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ostras con tres aliños
15min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Sabayón TM6
15min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30min
Fondue savoyarde
15min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Dry martini. Mezclado, no agitado (Casino Royale)
5min
Chips con puerro y gambas
25min
Granizado de Bloody Mary
5min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Huevos Benedict
30min