Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo

Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo

4.5 122 oceny
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 unidades

Składniki

Masa para los dumplings
  • de aceite vegetal y algo más para engrasar
    1 cucharada
  • de agua y algo más si fuera necesario
    150 g
  • de harina
    300 g
  • de sal
    ¼ de cucharadita
Relleno y formado de los dumplings
  • de repollo en trozos (aprox. 5 cm)
    400 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de carne picada de cerdo
    350 g
  • de agua
    530 g
  • de salsa de soja
    20 g
  • de vino de arroz
    10 g
    10 g sake
  • de azúcar
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    ½ cucharadita
  • de aceite de sésamo (15 g)
    1 cucharada
  • harina para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 76 kcal / 318 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...