Urządzenia i Akcesoria
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
413 mg
Białko
17 g
Kalorie
1988 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min