Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
TM6 TM5

Crab, Saffron and Parmesan Tartlets

4.2 (5 ocen)

Składniki

Shortcrust Pastry

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 225 g plain flour, plus extra for dusting
  • 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 1 Tbsp water
  • ¼ tsp fine sea salt

Filling

  • 30 g milk
  • 1 pinch saffron threads
  • 150 g double cream
  • 1 medium egg
  • 2 pinches ground cayenne pepper
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh crab meat, mix of white and brown

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1988 kJ / 478 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy