Urządzenia i Akcesoria
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
307 mg
Białko
7 g
Kalorie
801 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 godz.
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 godz.
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Cheese Straws
30 min