
Urządzenia i Akcesoria
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
190 kcal /
801 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
307 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Cheese Straws
30 min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 godz. 40 min
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Stuffed Picnic Loaf
4 godz. 50 min