Urządzenia i Akcesoria
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
307 mg
Białko
7 g
Kalorie
801 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yule Log
3 godz.
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Black Forest Trifle
1 godz. 45 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.
Pan-fried Bao Buns
1 godz. 30 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Welsh 'Rabbits'
20 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Angela's Sticky Tea Bread
1 godz. 30 min
Emmental Gougères
50 min