Grape, Brie and Rosemary Flatbread
TM6 TM5

Grape, Brie and Rosemary Flatbread

4.6 (15 ocen)

Składniki

  • 2 ¼ tsp dried instant yeast
  • 220 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g strong white bread flour
  • 10 g olive oil, plus extra for greasing and drizzling
  • 150 g Brie cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g seedless red grapes, halved
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, roughly chopped
  • coarse sea salt, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
801 kJ / 190 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy