Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Parker Rolls (panini soffici)
3sa
Pancarrè
5h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pain aux raisins
4j 30 menit
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15 min
Millefoglie pepe e origano
4j 30 menit
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Brioches
4 godz. 50 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Friselle
4 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.