Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)

Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)

4.4 74 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 œuf
  • 400 g de viande de bœuf hachée
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 tranches de jambon blanc
  • 6 tranches de cheddar
  • 6 tranches d'emmental
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • 600 g d'eau
  • 650 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33.5 g
Kalorie 1697.5 kJ / 405 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...