Velouté de fenouil à la carotte blanche

Velouté de fenouil à la carotte blanche

4.8 341 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    50 g
  • de fenouil coupé en morceaux (2-3 cm)
    350 g
  • de carottes blanches coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
    250 g
  • de poireau coupé en morceaux (2-3 cm)
    40 g
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
    30 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel (opcjonalnie)
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 186.8 kcal / 771.5 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...