Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 100 - 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di corn flakes
- 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- ribes rosso q.b.
- biscotti natalizi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1257.8 kJ / 300.6 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 37.4 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di mandorle con frutti di bosco
1h
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min
Torta pesche, cannella e menta
1h
Risotto fragole e cioccolato
30 min
Crostata more e mirtilli
3h
Trifle ai lamponi
2h 30min
Cotton cheesecake
2h 45 min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Crostata con crema di zucca
1h 40min
Mug cake alle mele ed uvetta
25 min
Brownies al cioccolato bianco e pistacchi
50 min