Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 350 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 130 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 10 g di zucchero semolato
- 200 g di mozzarella, strizzata
Terminare la preparazione
- 150 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Mini tortini alla pizzaiola
55 min
Cacaruozze
3h
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h
Bignè al salmone
1h 50min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Bocconcini di hamburger
2h 35 min
Crostini dorati
4h 30 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Bottoncini con wurstel
5h
Salatini würstel ed Emmental
1h
Pane scugnizzo
2h