Ravioli al radicchio

Ravioli al radicchio

3.8 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Ripieno
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1 scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di spinaci baby freschi
  • 400 g di radicchio a pezzi
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • farina q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 31.4 g
Kalorie 2552 kJ / 610 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 67.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...