Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone

Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone

3.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Gelatina alle fragole
  • 500 g di fragole pulite e a pezzi
  • 40 - 60 g di zucchero
  • 3 fogli di gelatina ammollati in acqua fredda e strizzati
Mousse al cioccolato bianco
  • 1 pezzo di scorza di limone
  • 160 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 80 g di latte intero
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 63.3 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 1870.9 kJ / 447.2 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Węglowodany 46.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...