Sauce au poivre

Sauce au poivre

3.3 330 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • de poivre noir en grains (15 g)
    2 c. à soupe
  • échalotes , coupées en quatre
    2
  • de carotte , coupée en morceaux
    50 g
  • branche de céleri , effilée et coupée en morceaux
    1
  • de beurre , coupé en dés
    20 g
  • de sel
    1 pincée
  • de vin blanc sec
    50 g
    50 g de cognac
  • de fécule de maïs
    20 g
  • d'eau
    150 g
  • de cube de bouillon de légumes
    ¼
  • de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 501 kJ / 121 kcal
Białko 1 g
Węglowodany 5 g
Tłuszcz 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...