Urządzenia i Akcesoria
Broyé du poitou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts
Składniki
-
150 g de sucre en poudre
-
300 g de farine de blé
-
1 c. à café de gros sel gris
-
150 g de beurre doux coupé en morceaux
-
100 g d'eau et 2 c. à café d'eau
-
1 jaune d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
4 g
Kalorie
1489 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macaron de Saint-Emilion
1 godz.
Langues de chat à la vanille
15 min
Sablés bretons
50 min
Broyé du Poitou
1 godz. 15 min
Sablés nantais
2 godz. 40 min
Financiers
30 min
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Le saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Œufs au lait
50 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min