
Urządzenia i Akcesoria
Tarte crumble aux abricots
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 parts
Składniki
La pâte sablée
-
d'amandes émondées125 g
-
de farine de blé125 g
-
de sucre roux125 g
-
de beurre125 g
-
œuf1
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
La garniture
-
de semoule de blé dur fine1 c. à soupe
-
d'abricots au sirop, en conserve égouttés (1 grande boîte env.), coupés en oreillons600 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
532.2 kcal /
2229.3 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
55.5 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crumbles délicieux
10 Przepisów
Francja
Francja