Urządzenia i Akcesoria
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
64 pieces
Składniki
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and Orange Jam
40 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Millet Cakes
1 Std. 5 Min
Artisan Plant Pizza
35 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Coconut Milk
20 Min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 Min
Sardine Empanada
1 Std. 40 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Steamed Tofu
30 Min