Urządzenia i Akcesoria
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
64 pieces
Składniki
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kimchi stew
30 min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Pork Buns (Nikuman)
2 godz.
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Avocado Ice Cream
4 godz. 15 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Quinoa and Chia Chips
45 min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min