Urządzenia i Akcesoria
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
64 pieces
Składniki
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Tri-Colour Ginger Rice
45 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Oat Bran Pancakes
10 min
Puy Lentil Dip
45 min