Urządzenia i Akcesoria
Carrot Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
garbanzo beans (approx.16 oz), drained1 can
-
ice cubes3
-
carrots in pieces (½ in.)6 oz
-
apple honey crisp (approx. ½ apple), peeled and cut into pieces3 oz
-
orange juice3 tbsp
-
olive oil1 oz
-
tahini3 tbsp
-
turmeric powder to taste½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
sliced raw vegetables to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
356 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Pumpkin Seed Pesto
10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Boston Baked Beans
4 godz.
Asian Peanut Sauce
1 godz. 20 min
Tuna Tapenade
5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min