
Urządzenia i Akcesoria
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 doses
Składniki
Base
-
flocos de aveia220 g
-
sal½ c. chá de
-
azeite60 g
-
água150 g
Recheio
-
cebola cortada em lâminas300 g
-
pimento vermelho cortado em tiras300 g
-
azeite35 g
-
espinafres descongelados100 g
-
ovos6
-
requeijão esfarelado150 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
queijo feta esfarelado100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
357 kcal /
1492 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia