Soufflé de cenoura e salsa

Soufflé de cenoura e salsa

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses

Składniki

  • salsa
    20 g
  • queijo cheddar
    40 g
    40 g queijo emmental
  • azeite
    30 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • dente de alho
    1
  • alho-francês cortado em pedaços
    200 g
  • cenoura cortada em pedaços
    80 g
  • leite
    500 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    100 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    30 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • gemas de ovo
    6
  • claras de ovo
    10

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 275 kcal / 1150 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...