Capuccino de champiñones y avellanas

Capuccino de champiñones y avellanas

3.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 25 g de chalota
  • 10 g de aceite de oliva
  • 250 g de champiñones frescos
  • 500 g de agua
  • 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
  • 2 cucharadas de almendra molida
  • 4 rebanadas de pan de baguette finas, tostadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.6 g
Kalorie 1186 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 25.6 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...