Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina

Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina

4.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 27 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

Cochinillo confitado al vacío
  • de cochinillo (el costillar completo y la paletilla)
    1800 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de manteca de cerdo
    2 cucharadas
  • de romero fresco
    2 ramitas
  • de tomillo fresco
    2 ramitas
  • hojas de laurel secas
    2
  • de agua
    2000 g
  • de aceite de oliva
    1 - 2 chorritos
Salsa de mandarina y chucrut
  • de azúcar
    1 cucharada
  • de zumo de mandarina
    150 g
  • de extracto de buey
    1 cucharadita
  • tiras de piel de mandarina (sin nada de parte blanca) en juliana fina
    8
  • mandarinas peladas y en gajos
    3
  • de chucrut en conserva
    800 g
  • de maicena
    1 cucharada colmada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 785 kcal / 3283 kJ
Białko 41.9 g
Tłuszcz 61.6 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 23.8 g
Sód 1323.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...