Nussfisch

Nussfisch

4.3 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Haselnüsse
    70 g
  • Semmelwürfel
    70 g
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Eier (Größe M)
    2
  • Milch
    1 EL
  • Salz etwas mehr für den Fisch
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • frische Fischfilets (z. B. Kabeljau, Wels, Saibling)
    400 - 500 g
  • Limettensaft
    2 EL
  • Maisstärke zum Wenden
    1 - 2 EL
  • Butterschmalz
    300 g
    Frittierfett

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 393 kcal / 1644 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...