Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (2 cm)
- 180 g de pommes, épépinées et coupées en morceaux
- 250 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g de sucre roux
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.2 kJ / 95.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Compote poire-rhubarbe
25 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Compote de prune à la cannelle
25 Min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Compote coing-pomme-framboise
30 Min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Compote pommes-poires-miel
15min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.