Urządzenia i Akcesoria
Bamia (Okra Lamb Stew)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784 mg
Białko
30 g
Kalorie
1986 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Fish
35 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Chicken with rice
1 godz.
Potato Peratal
40 min
Whole fish curry
45 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min