Bamia (Okra Lamb Stew)
TM6

Bamia (Okra Lamb Stew)

4.3 (9 ocen)

Składniki

  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp cumin seeds
  • 1 tsp coriander seeds
  • 1 cinnamon stick
  • 1 tsp cloves
  • 200 g yellow onions, cut in quarters
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated, chopped
  • 450 g tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)
  • 60 g cooking oil
  • 600 g lamb shoulder, cut in cubes (5 cm)
  • 100 g tomato purée
  • 200 g hot water
  • 1 tsp salt
  • 1 lemon, juice only
  • 300 g baby okra, frozen
    lub 300 g ladies' fingers, stems trimmed off

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1986 kJ / 474 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
7 g
Sód
784 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy