Urządzenia i Akcesoria
Squid with Ginger and Soy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
715.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
723.9 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1 godz.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Stir-fried Clams
35 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Curry chicken
1 godz.
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min