Urządzenia i Akcesoria
Nyonya Chicken Curry Bun
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
caster sugar50 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour350 g
-
milk powder30 g
-
medium egg1
-
unsalted butter soft, at room temperature40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
-
chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)1200 g
-
Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)150 g
-
Madras curry powder20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk200 g
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521 mg
Białko
23 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Prawn Toast
35 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Bread Rolls with Condensed Milk
1 godz. 15 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min