Nyonya Chicken Curry Bun
TM6 TM5

Nyonya Chicken Curry Bun

4.3 (10 ocen)

Składniki

Dough

  • 120 g water
  • 50 g caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 350 g strong white bread flour
  • 30 g milk powder
  • 1 medium egg
  • 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
  • ½ tsp fine sea salt
  • oil, for greasing

Nyonya Chicken Curry Filling

  • 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
  • 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
  • 20 g Madras curry powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 200 g coconut milk
  • 1 medium egg, lightly beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2084 kJ / 498 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
3 g
Sód
521 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy