Clams with Garlic Sauce

Clams with Garlic Sauce

4.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • venus clams
    1000 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • olive oil
    70 g
  • garlic cloves large
    6
  • mustard
    15 g
  • water plus extra for soaking
    150 g
  • white wine
    15 g
  • fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1272 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...