Urządzenia i Akcesoria
Clams with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Beef Noodle Pho
45 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Quick fruit sorbet
10 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min