Urządzenia i Akcesoria
Clams with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Caesar Salad
30 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Clams marinières
30 min
Fish Stew
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Kimchi
51 godz.