Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g venus clams
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g mustard
- 150 g water, plus extra for soaking
- 15 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Ninguna valoración
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Chopped Onions
5min
Stir-fried Vegetables
10min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Stir-fried Clams
35min
Wonton Soup
1h
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Mexican Spare Ribs
50 Min