Urządzenia i Akcesoria
Clams with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Sautéed Prawns
15 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Kung Pao Prawns
45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Clams marinières
30 min