Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
soy sauce, to tasteoyster sauce to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
359.7 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
577.1 kJ /
137.9 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Fried Rice
35 min
Stir-fried vegetables
10 min
Fried Beehoon
20 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Stir-fried Clams
35 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Steamed Fish
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min