Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
soy sauce, to tasteoyster sauce to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
359.7 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
577.1 kJ /
137.9 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried vegetables
10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Egg Fried Rice
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min