Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 30 g peanut oil
- 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
-
1 - 2
tsp oyster sauce, to taste
lub soy sauce, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 633 kJ / 151 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Egg Fried Rice
35 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min