Chinese Style Stir-Fried Vegetables
TM6 TM5

Chinese Style Stir-Fried Vegetables

4.4 (57 ocen)

Składniki

  • 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
  • 2 garlic cloves
  • 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce, to taste
    lub soy sauce, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
633 kJ / 151 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy