Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Shallots (250 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
10 g oilolive oil10 g
-
unsalted butter10 g
-
echalion shallots halved lengthways250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min