Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
15
g oil
lub 15 g olive oil - 200 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Browned Beef Strips
15min
Sautéed Prawns
15min
Browned Chicken Strips
15min
Browned Chicken Cubes
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min