Urządzenia i Akcesoria
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes quartered150 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)50 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh makrut lime leaves8
-
Thai chilli sauce hot100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)2
-
water1000 g
-
fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces250 g
-
fresh oyster mushrooms halved120 g
-
palm sugar20 g
-
fresh clams100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
fish sauce20 g
-
lime juice20 g
-
spring onions thinly sliced (1 cm)3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
968 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Watermelon Ginger Spritzer
45 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Tom Yum Goong
30 min
Curry Fish
35 min