Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, thinly sliced10 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)500 g
-
icing sugar or to taste50 g
-
rice wine50 g
-
white vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Spring onion pork ribs
1h