Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 678.5 kJ / 162.3 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Creamy mushroom soup
20 Min
Boiled eggs
20 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Fruit ice cream
5 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Lemon curd
1 godz.
Vegetable stock paste
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Steamed rice
25 Min