Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.5 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.5 g
Kalorie 678.5 kJ / 162.3 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...