Chicken stock paste
TM6 TM5 TM31

Chicken stock paste

4.5 (31 ocen)

Składniki

  • 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
678.5 kJ / 162.3 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy