Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di cipolle, tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 700 g di controfiletto di manzo, tagliato a striscioline (circa 7 x 1,5 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 300 g di funghi champignon, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 8 - 10 rametti di prezzemolo fresco, tagliati, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Curry di lenticchie
50 min
Curry verde di pollo
55 Min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Empanada di tonno
1h 10min
Spezzatino alla zurighese
50 min