Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di peperone rosso, a fette
- 150 g di peperone verde, a fette
- 300 g di cipolle, in quarti
- 300 g di zucchine, con la buccia, a rondelle (circa 2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro, (in scatola o fresca)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 2.71 g
- Węglowodany
- 8.78 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 min.
Cavolfiori gratinati
50 min.
Polpette al sugo
45 min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 Min
Salsa al pomodoro
40 Min
Salsa al pomodoro
25 min.
Insalata di barbabietole
10 min
Contorno di zucchine
30 Min
Sugo di verdure
40 Min