Pandolce genovese
TM6 TM5

Pandolce genovese

4.8 (16 ocen)

Składniki

  • 500 g di farina tipo 00
  • 150 g di zucchero
  • 2 uova
  • 50 g di acqua di fiori d'arancio
  • 200 g di burro a pezzi
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 120 g di uvetta sultanina
  • 20 g di semi di finocchio
  • 50 g di pinoli
  • 50 g di frutta candita mista

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
2590 kJ / 619 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
82.5 g
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy