Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 3 uova
- 3 tuorli
- 200 g di zucchero
- 200 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio di mandorla
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1094.7 kJ / 261.6 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 55.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini bonet
2h
Zabaione
15 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
7h
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5u. 45min
Zabaione al sidro
15 Min
Salsa tonnata
20 Min
Tiramisù allo zabaione
7h
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Gelato alla crema
10h 15min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Bonèt
2h