Schiacciata con l'uva

Schiacciata con l'uva

4.3 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 10 g di lievito di birra fresco
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 100 g zucchero
  • 270 g di acqua
  • 6 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1000 g di uva nera a metà e senza i semini
    1000 g di uva fragola, (o uva americana) a metà e senza i semini
  • 1 cucchiaino di semi di anice

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.6 g
Kalorie 2067 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 92.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...