Paste di meliga (paste ad'melia)

Paste di meliga (paste ad'melia)

2.7 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 pezzi

Składniki

  • 100 g di farina di mais tipo fioretto
  • 100 g di farina tipo 00
  • 80 g di burro morbido a pezzi
  • 80 g zucchero
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.8 g
Kalorie 406 kJ / 97 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...