Wersje kompatybilne
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata al sale
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Coda di rospo con verdure
40min
Branzino al cartoccio
1sa 10 dk
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Pesce spada agrumato
35min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min