Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
TM5 TM6

Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico

2.3 (6 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
  • 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
  • 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
  • 160 g di piselli surgelati
  • 4 pizzichi di sale
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1439 kJ / 344 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
17.3 g
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy