Wersje kompatybilne
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 120 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di piselli surgelati
- 4 pizzichi di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Anelli di totano in umido
30 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2j 30 menit
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Pesce spada agrumato
35 Min