Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico

Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico

2.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaino di fili di erba cipollina fresca a pezzetti
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 4 filetti di gallinella di mare (600 g totali)
  • 200 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
  • 120 g di carote pelate e a dadini (1 cm)
  • 160 g di piselli surgelati
  • 4 pizzichi di sale
  • 20 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32 g
Kalorie 1439 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...