Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Involtino di platessa
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di platessa, grandi
- 2 cucchiai di succo di limone
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline
- 50 g di scalogno, a metà
- 200 g di filetti di salmone fresco
- 100 g di panna fresca liquida
- 1 albume
- 500 g di acqua
Verdure
- 250 g di carote a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 200 g di bulbo di finocchio a pezzi
- 250 g di porri a pezzi
- 50 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di panna acida
- 1 limone, in 8 spicchi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2106 kJ / 504 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Trota estiva
50min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Insalata di zucca tiepida
45 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min