Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2499 kJ / 598 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Hähnchen-Pfirsich-Topf mit Balsamico
50min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Hähnchen Teriyaki
2h
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45min
Lachs mit Bröselkruste
45min