Urządzenia i Akcesoria
Rolled Salmon Pancakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Buckwheat Pancakes
-
buckwheat flour200 g
-
milk150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water300 g
-
butter for frying20 - 40 g
Filling
-
crème fraîche180 g
-
lemon juice30 g
-
fresh chives cut in lengths (2 cm)30 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
smoked salmon cut in strips (3 cm long)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1382 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Olive Oil Cake
1 godz. 35 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Mayonnaise
5 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Venison and Potato Goulash
50 min