Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
eggplant diced (¾ in.)6 oz
-
salt2 tsp
Couscous and Lamb
-
couscous8 oz
-
mixed fresh herbs (parsley, cilantro)½ oz
-
garlic cloves3
-
salt1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
yellow onions in pieces2 oz
-
harissa plus extra to brush1 tbsp
-
ground lamb broken into pieces20 oz
-
bread crumbs4 tbsp
-
large egg1
-
water20 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
Eggplant
-
yellow onion in pieces6 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste1 tsp
-
oil1 tbsp
-
fresh tomatoes diced6 oz
-
chicken stock low sodium2 oz
-
harissa1 heaping tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2615 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 godz. 5 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Texas Chili
1 godz. 10 min