Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 350 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Irish Potato Soup
35min
Ham Hock Potato Bake
35min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Steak Provençal Pie
2h 15 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10 min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1h 50 min
Ham and Onion Bread
30 min
Chicken Salad
1h 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30 min