Urządzenia i Akcesoria
Stroganoff Strudel
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 slices
Składniki
Strudel Pastry
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
vegetable oil20 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
sliced wholemeal bread torn in pieces100 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
beef fillet steaks (approx. 400 g total)2
-
hot paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)400 g
-
garlic cloves2
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard powder1 Tbsp
-
shallots halved80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
Assembly
-
egg yolks from large eggs, lightly beaten2
-
sour cream80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
350 mg
Białko
18 g
Kalorie
1403 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Easter Cream Pastries
1h 15min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Pasta Salad with Salami
25min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Tarte Bourguignonne
1h 30min