Urządzenia i Akcesoria
Stroganoff Strudel
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 slices
Składniki
Strudel Pastry
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
vegetable oil20 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
sliced wholemeal bread torn in pieces100 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
beef fillet steaks (approx. 400 g total)2
-
hot paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)400 g
-
garlic cloves2
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard powder1 Tbsp
-
shallots halved80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
Assembly
-
egg yolks from large eggs, lightly beaten2
-
sour cream80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
350 mg
Białko
18 g
Kalorie
1403 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 godz. 45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 godz. 50 min
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Chocolate Yoghurt
8 godz. 10 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min