
Urządzenia i Akcesoria
Stroganoff Strudel
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 slices
Składniki
Strudel Pastry
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
vegetable oil20 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
sliced wholemeal bread torn in pieces100 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
beef fillet steaks (approx. 400 g total)2
-
hot paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)400 g
-
garlic cloves2
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard powder1 Tbsp
-
shallots halved80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
Assembly
-
egg yolks from large eggs, lightly beaten2
-
sour cream80 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
335 kcal /
1403 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
350 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Milk Tart
8 godz. 45 min
Malva Pudding
55 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Brak ocen
Malva Pudding
55 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min